Riendo is in 2014 gestart met de ontwikkeling van software applicaties en biedt daarnaast advies en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie. Riendo bestaat uit medewerkers die het ICT vak verstaan. In de ruim 20 jaar ervaring hebben wij vele diverse systemen gebouwd en onderhouden. Mede hierdoor ziet Riendo snel kansen als het gaat om automatiseren van processen. Riendo heeft de overtuiging dat ontwikkeling van systemen niet duur hoeft te zijn door de juiste inzet van tools en mensen.

Wij werken met vaste club professionele ZZP'ers die wij inhuren zodra een project meer resources nodig heeft.

Wij zijn flexibel in het maken van keuzes om te bepalen op welke wijze de oplossing gerealiseerd dient te worden als het gaat om kosten of techniek.

 

Wat doet Riendo

Riendo staat voor het leveren van snelle betrouwbare applicaties welke niet duur of complex hoeven te zijn! Wij voeren niet alleen uit, maar denken pro-actief mee met uw organisatie. Ons bedrijf bestaat uit personen die het ICT vak verstaan en vele applicaties hebben gebouwd en onderhouden. Mede hierdoor ziet Riendo snel kansen en mogelijkheden als het gaat om automatiseren van bedrijfsprocessen. Riendo heeft de overtuiging dat ontwikkeling en onderhoud van applicaties niet duur hoeft te zijn door de juiste inzet van tools en mensen.
Luisteren is belangrijk! Wij laten onze oplossing zo goed mogelijk aansluiten op uw probleem. Hierbij vinden wij het belangrijk om een eerlijk advies te formuleren en tijdig de (on)mogelijkheden en kaders aan te geven. Riendo gelooft in eerlijke en eenvoudige oplossingen welke betrouwbaar en snel realiseerbaar zijn!